Όποιος έχει επιχειρήσει να κόψει σε μικρές φέτες ένα κομμάτι ωμού μοσχαρίσιου κρέατος ξέρει πόσο δύσκολο και δύστροπο μπορεί να γίνει αυτό, χωρίς επαγγελματικά εργαλεία τουλάχιστον.
Και οι συνταγές που θέλουν το κρέας ψιλοκομμένο δεν είναι λίγες.
Όταν θέλουμε λοιπόν να τεμαχίσουμε κοτόπουλο ή μοσχάρι, μισή ώρα στην κατάψυξη θα δώσει στο κρέας την υφή που χρειάζεται για να κοπεί εύκολα και γρήγορα.
Τριάντα λεπτά στην κατάψυξη δεν θα παγώσουν το κρέας, θα το σκληρύνουν ελαφρώς για να κόβεται ομοιόμορφα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια…