Πώς θα φτιάξετε τυροκαυτερή

Τα υλικά που θα χρειαστειτε!

74

Συστατικά

  • 1/3 σκ. σκόρδο
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 1/2 πιπεριά τσίλι
  • 1/2 κ.γ. μπούκοβο
  • 400 γρ. φέτα
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Για το σερβίρισμα

  • ψωμί
  • μπούκοβο
  • πιπεριά τσίλι
  • μυρωδικά, φρέσκα

Μέθοδος Εκτέλεσης

Για την τυροκαυτερή

  • Στο μπλέντερ προσθέτουμε το σκόρδο, ελαιόλαδο, το μπούκοβο, την πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη και χτυπάμε για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη φέτα σπασμένη σε κομμάτια, το γιαούρτι και το μείγμα από το μπλέντερ. Ανακατεύουμε με το κουτάλι.

Για το σερβίρισμα

  • Μεταφέρουμε την τυροκαυτερή σε ένα μικρό μπολ.
  • Προσθέτουμε μπούκοβο, πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη και φρέσκα μυρωδικά.
  • Συνοδεύουμε με ψωμί σε φέτες.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις