Μαλακά μπισκότα με τυρί κρέμα

Δείτε πώς θα τα φτιάξετε!

187

Συστατικά

  • 200 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 150 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 αβγό, μεσαίο
  • 30 γρ. φιστίκια Αιγίνης
  • 30 γρ. cranberries

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα.
  • Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την άχνη, το βούτυρο, το τυρί κρέμα, τη βανίλια, το ξύσμα λεμονιού και χτυπάμε με το φτερό σε μέτρια ταχύτητα για 2-3 λεπτά να αφρατέψει το μείγμα.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τα βάζουμε στο μίξερ.
  • Προσθέτουμε το αβγό, τα φιστίκια σπασμένα σε μικρά κομμάτια, τα cranberries και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.
  • Πλάθουμε 20 μπαλάκια και πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας. Μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 18-20 λεπτά.
  • Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις