Ο σεφ Γιώργος Τσούλης μας ετοιμάζει ελληνικό, δροσερό, παγωτό με φιστίκια Αιγίνης. Παραδοσιακή και αγαπημένη γεύση παγωτού, που θα λατρέψετε μικροί και μεγάλοι, με άρωμα Ελλάδας. Το νέο καλοκαιρινό must try.
#tsoulotip: Αν θέλουμε πιο έντονη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα φιστίκια.
ΥΛΙΚΑ
600 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
400 ml ζαχαρούχο γάλα
350 γρ. φιστίκια Αιγίνης
1 κ.σ. ηλιέλαιο
Για το πασπάλισμα:
Χοντροκομμένα φιστίκια Αιγίνης