Συστατικά
- 200 γρ. κεράσια
- 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή
- 2 κ.σ. μέλι
Για το σερβίρισμα
- φύλλα δυόσμου
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια πιέζοντας το κέντρο τους με ένα καλαμάκι.
- Βάζουμε τα κεράσια στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και προσθέτουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το μέλι και χτυπάμε καλά.
- Βάζουμε τα ξυλάκια στις ειδικές φόρμες σιλικόνης για παγωτό και τις γεμίζουμε με το μείγμα.
- Μεταφέρουμε στην κατάψυξη και αφήνουμε για 3-4 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά.
- Σερβίρουμε με φύλλα δυόσμου.
Ακολουθήστε το
kefaloniapress.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις