Συστατικά
- 150 γρ. σπιτικό φιστικοβούτυρο, απαλό
- 300 γρ. χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
- 120 γρ. κάσιους
- 2 κ.σ. κακάο
- 3 κ.σ. μέλι
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 πρέζα αλάτι
- 400 γρ. ινδοκάρυδο
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 50 γρ. φράουλες
- 50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
- 1 κ.γ. μέλι
- φύλλα δυόσμου
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια βάζουμε το φιστικοβούτυρο, τους χουρμάδες, τα κάσιους, το κακάο, το μέλι, την κανέλα, αλάτι και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να διαλυθούν όλα τα υλικά.
- Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και χτυπάμε καλά.
- Μεταφέρουμε σε ένα ταψί 25×32 εκ. στρωμένο με λαδόκολλα και απλώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.
- Πιέζουμε καλά ώστε να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους.
- Μεταφέρουμε το μείγμα στο ψυγείο για 3-4 ώρες να κρυώσει και να σφίξει καλά.
- Ξεφορμάρουμε και κόβουμε σε κομμάτια.
- Σερβίρουμε με γιαούρτι, φρέσκα φρούτα, μέλι και φύλλα δυόσμου.
Ακολουθήστε το
kefaloniapress.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις