Συστατικά
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
- 300 γρ. μέλι
- 30-50 γρ. νερό
Για το σερβίρισμα
- μέλι
- καρύδια
- παστέλι
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Απλώνουμε μεμβράνη σε μια φόρμα 10×35 εκ. και βάζουμε όλο το μείγμα. Καλύπτουμε με μεμβράνη και μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 8-10 ώρες.
- Κόβουμε ένα κομμάτι από το μείγμα, το σπάμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μιξεράκι. Προσθέτουμε το νερό σε δόσεις και χτυπάμε μέχρι να έχουμε την υφή παγωτού.
- Σερβίρουμε το μέλι, τα καρύδια και το παστέλι.
Ακολουθήστε το
kefaloniapress.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις