Συνταγή για σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο από τον Γιάννη Λουκάκο.
Φτιάξτε ένα πρωτότυπο, γευστικό και ελαφρύ πιάτο ζυμαρικών που θα λατρέψουν τόσο οι χορτοφάγοι όσο και οι μη χορτοφάγοι καλεσμένοι σας
ΥΛΙΚΑ
Για τα σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο
500 γρ. σπαγγέτι, βρασμένα
σάλτσα αβοκάντο
αβοκάντο
κάσιους, τριμμένο
Για τη σάλτσα αβοκάντο
250 γρ. αβοκάντο, καθαρισμένα
10 γρ. σκόρδο, λιωμένο
50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, χοντροκομμένο
30 γρ. χυμός λεμονιού
30 γρ. ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
10 γρ. βασιλικός
6 γρ. αλάτι
πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο