Ο σεφ Γιώργος Τσούλης προτείνει μια μους κατάλληλη για τους/ις vegetarian φίλους/ες μας. Μους αβοκάντο με φυστικοβούτυρο, μια συνταγή που γίνεται πανεύκολα, πολύ γρήγορα και θα απογειώσει τα φαγητά σας.
#tsoulotip: Αν δεν θέλουμε τίποτα ζωικό, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το γιαούρτι με φυτική σαντιγί.
ΥΛΙΚΑ
50 ml γάλα καρύδας
50 ml σιρόπι σφενδάμου
4 κ.σ. φυστικοβούτυρο
3 κ.σ. κακάο
2 μαλακά αβοκάντο
Για το σερβίρισμα:
2 κ.σ. γιαούρτι
2 κ.γ. φυστικοβούτυρο