Συστατικά
- 450 γρ. πατάτες
- 80 γρ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 30 γρ. μοτσαρέλα, σε φέτες
- 20 γρ. μπέικον
- 100 γρ. τσένταρ
Για το σερβίρισμα
- μαϊντανό
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Τρυπάμε την πατάτα με ένα πιρούνι σε όλη την επιφάνειά της και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το νερό και καλύπτουμε με μεμβράνη.
- Βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων στα 800 Watt για 15 λεπτά για να ψηθεί
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στο γκριλ.
- Κόβουμε την πατάτα σε κύβους και φροντίζουμε να μην την κόψουμε μέχρι την άκρη της. Ανοίγουμε απαλά με τα χέρια μας ώστε να κάνουμε μια θήκη.
- Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι, το ελαιόλαδο, τη μοτσαρέλα, το μπέικον και το τσένταρ.
- Μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 10 λεπτά να λιώσει το τυρί.
- Αφαιρούμε και σερβίρουμε με μαϊντανό.
Ακολουθήστε το
kefaloniapress.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις