#tsoulotip: Μπορείτε να κάνετε τη σάλτσα καυτερή ρίχνοντας 1-2 πιπεριές τσίλι.
ΥΛΙΚΑ
800 γρ. ντομάτα κον κασε περασμένη από το μπλέντερ
1 κ.γ. βασιλικό ξερό
1-1/2κ.γ. ρίγανη ξερή
1-1,5 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
1/4 κ.γ. θυμάρι ξερό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Σ’ ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και ανακατεύουμε καλά μ’ ένα κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2 Τη χρησιμοποιούμε ώς βάση για την pizza.
3 Διατηρείται στο ψυγείο για 5 μέρες.