Ο σεφ Γιώργος Τσούλης προτείνει μια ιδιαίτερη συνταγή για pancakes με κολοκύθια. Χωρίς γλουτένη, γαλακτοκομικά, ζάχαρη, τα πιο ιδιαίτερα pancakes για brunch ή και σνακ, για κάθε ηλικία.
#tsoulotip: Βάζουμε αλάτι στα κολοκύθια για να βοηθήσουμε να βγει όση περισσότερη υγρασία μπορεί. Βάζουμε τη φωτιά χαμηλά, για να μην πάρουν χρώμα απέξω και είναι ωμά μέσα.
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. κολοκύθια
150 γρ. πατάτα, καθαρισμένη
5 κ.σ. φρυγανιά, τριμμένη
2 αυγά, medium
¼ μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
¼ μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα:
Γιαούρτι
Δυόσμος