Ένα παραδοσιακό γλυκό σε μια ιδιαίτερη εκδοχή του. O αγαπημένος σε όλους κορμός από τον σεφ Γιώργο Τσούλη με λευκή σοκολάτα και φιστίκια Αιγίνης. Νέο must try.
#tsoulotip: Βάζουμε την πετσέτα για να βοηθήσει να τυλίξουμε το παντεσπάνι και να μην κολλήσει.
ΥΛΙΚΑ
Για το παντεσπάνι:
4 medium αυγά
100 γρ. αλεύρι π.φ.μ.
100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
Για τη γέμιση:
200 γρ. λευκή σοκολάτα λιωμένη
400 γρ. κρέμα γάλακτος
4 κ.σ. λικέρ της αρεσκείας σας
Για το πασπάλισμα:
Κρυσταλλική ζάχαρη
Για το σερβίρισμα:
Ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αδειάζουμε τη ζάχαρη μαζί με τα αυγά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε με το σύρμα σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα για 8 με 10 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο αποσύρουμε από το μίξερ, αδειάζουμε μέσα το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής απαλά με κυκλικές κινήσεις.