Μία πίτσα που θυμίζει την αγαπημένη σου ιταλική μακαρονάδα! Μία πίτσα που θα απολαύσεις ο ουρανίσκος σου για τη “μεστή” της γεύση και το πάντα ιδιαίτερο κοτόπουλο.
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε μπουκίτσες
- 1 φλιτζάνι σπανάκι, καλά καθαρισμένο
- 2 κουτ. του γλυκού χυμός λεμονιού
- 1 σκελίδα σκόρδο, κομμένη στη μέση
- 1 συσκευασία λεπτή ζύμη για πίτσα
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουτ. του γλυκού πιπέρι
- 3/4 του φλιτζανιού τριμμένο τυρί
- 1/2 φλιτζάνι σάλτσα Alfredo
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C και στρώνεις μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνεις το στήθος κοτόπουλου, το σπανάκι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύεις με ένα κουτάλι.
- Ανοίγεις τη ζύμη σου πάνω στη λαδόκολλα και τρίβεις από πάνω το σκόρδο.
- Απλώνεις τη σάλτσα Alfredo και στη συνέχεια μοιράζεις ομοιόμορφα το μείγμα σου στο μεγάλο μπολ.
- Πασπαλίζεις με το τυρί και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
- Κόβεις σε κομμάτια όσο είναι ζεστή.