Συνταγή για τηγανίτες με μέλι

441

Οι τηγανίτες είναι το πιο εύκολο και γρήγορο επιδόρπιο και ταυτόχρονα κατάλληλες για ένα θρεπτικό πρωϊνό.

Συστατικά

  • 1/2 κιλό αλεύρι
  • 250 ml νερό
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ.. αλάτι
  • 5 κ.σ. μέλι
  • ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίχνετε νερό σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτεις το αλάτι, τη ζάχαρη και το αλεύρι αφού προηγουμένως το έχεις κοσκινίσει
  • Ανακατεύεις πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές και παχύρευστο μείγμα
  • Βάζεις το λάδι σε ένα τηγάνι και περιμένεις να κάψει
  • Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνεις μείγμα και το βάζεις προσεχτικά στο λάδι
  • Συνεχίζεις τη διαδικασία μέχρι να γεμίσει το τηγάνι αφήνοντας απόσταση μεταξύ της κάθε τηγανίτας
  • Μόλις πάρουν χρώμα τις βγάζεις και τις τοποθετείς πάνω σε απορροφητικό χαρτί
  • Αφού τηγανίσεις όλο το μείγμα τις βάζεις σε ένα γυάλινο μπολ και ρίχνεις το μέλι
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις