Οι τηγανίτες είναι το πιο εύκολο και γρήγορο επιδόρπιο και ταυτόχρονα κατάλληλες για ένα θρεπτικό πρωϊνό.
Συστατικά
- 1/2 κιλό αλεύρι
- 250 ml νερό
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 κ.γ.. αλάτι
- 5 κ.σ. μέλι
- ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνετε νερό σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτεις το αλάτι, τη ζάχαρη και το αλεύρι αφού προηγουμένως το έχεις κοσκινίσει
- Ανακατεύεις πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές και παχύρευστο μείγμα
- Βάζεις το λάδι σε ένα τηγάνι και περιμένεις να κάψει
- Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνεις μείγμα και το βάζεις προσεχτικά στο λάδι
- Συνεχίζεις τη διαδικασία μέχρι να γεμίσει το τηγάνι αφήνοντας απόσταση μεταξύ της κάθε τηγανίτας
- Μόλις πάρουν χρώμα τις βγάζεις και τις τοποθετείς πάνω σε απορροφητικό χαρτί
- Αφού τηγανίσεις όλο το μείγμα τις βάζεις σε ένα γυάλινο μπολ και ρίχνεις το μέλι