Το κοτόπουλο είναι ελαφρύ και υγιεινό. Αν συνδυαστεί με λαχανικά της εποχής γίνεται το τέλειο γεύμα και μπορείς να το ετοιμάσει εύκολα και μέσα σε λίγη ώρα.
Συστατικά
- 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
- 2 κίτρινες πιπεριές
- 2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
- 300 γρ. φασολάκια
- 2 καρότα
- 1 μεσαίο κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 1/2 ματσάκι άνηθο
- 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
- 4 κ. σ. μουστάρδα
- 4 κ. σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο σουσάμι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόβεις όλα τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια
- Μέσα σε ένα μεγάλο τηγάνι ή γουόκ ρίχνεις το λάδι και περιμένεις να ζεσταθεί
- Σοτάρεις αρχικά το κοτόπουλο και το γυρίζεις μέχρι να πάρει χρώμα
- Προσθέτεις τα λαχανικά και τα ανακατεύεις απαλά με μια ξύλινη κουτάλα
- Μόλις μαραθούν τα σβήνεις με το λευκό κρασί και ρίχνεις τη μουστάρδα και τον άνηθο
- Τα αφήνεις να ψηθούν για 5 περίπου λεπτά και τα αφαιρείς από τη φωτιά
- Αποσύρουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.