Συνταγή για ψητές πατάτες με μπέικον

Οι ψητές πατάτες είναι λαχταριστές και αν προσθέσεις μπέικον και τυρί θα δώσεις μεγάλη χαρά στα παιδιά και όχι μόνο. BY ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΑΣΙΑΜΗ

97
  • 4 πατάτες μεγάλες βρασμένες
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • 150 γρ. τυρί μορφής κρέμα
  • 50 γρ. κρέμα γάλακτος
  • Ψιλοκομμένο μαϊντανό και μαρούλι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C
  • Σε μία κατσαρόλα, βράζεις τις πατάτες για περίπου 13 λεπτά
  • Ρίχνεις σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρεμμύδι
  • Με ένα μαχαίρι, κόβεις την πατάτα στη μέση και αδειάζεις το εσωτερικό της αφήνοντας ελάχιστη πατάτα στον πάτο
  • Σε ένα μικρό μπολ, τοποθετείς το εσωτερικό της πατάτας και προσθέτεις το τυρί σε μορφή κρέμας
  • Ανακατεύεις προσθέτοντας σταδιακά την κρέμα γάλακτος, ψιλοκομμένο μαϊντανό και μαρούλι
  • Ρίχνεις το αλάτι και το πιπέρι και γεμίζεις τις πατάτες με το μείγμα
  • Ψήνεις τις πατάτες για περίπου 30 λεπτά
  • Τις σερβίρεις ζεστές.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις