Αυτά τα κεφτεδάκια με γέμιση από διάφορα τυριά πανάρονται και γίνονται έξτρα τραγανά και νόστιμα. Συνοδεύονται από φρεσκοτηγανισμένες πατάτες.
Βήμα 1
Κεφτέδες: Σε μεγάλη μπασίνα βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Πλάθουμε κεφτεδάκια περίπου 40 γρ. το καθένα. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και αφήνουμε στο ψυγείο για 40΄.
Βήμα 2
Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε το αλεύρι με την πάπρικα. Σε ένα δεύτερο πιάτο βάζουμε τα αυγά χτυπημένα και σε ένα τρίτο το καλαμποκάλευρο. Πανάρουμε τα κεφτεδάκια στο αλεύρι ανακατεμένο με την πάπρικα, μετά στα χτυπημένα αυγά και, τέλος, στο καλαμποκάλευρο.
Βήμα 3
Βάζουμε σε πλατύ τηγάνι ή κατσαρόλα το ηλιέλαιο με το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να έχουν χρυσαφένιο χρώμα και να είναι τραγανά.
Βήμα 4
Τα μεταφέρουμε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο και στο ίδιο τηγάνι τηγανίζουμε τις πατάτες. Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια με τις πατάτες πασπαλίζοντας με πάπρικα γλυκιά.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση, Τζαννής Σιφναίος – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Γιάννης Μπουροδήμος – Φωτογραφία: Studio M