Πανσέτα ζουμερή με υπέροχο άρωμα δεντρολίβανου και τέλεια για το Κυριακάτικο τραπέζι.
Συστατικά
- 1 κιλό πανσέτα χοιρινή κομμένη σε φέτες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε καρέ ή ροδέλες
- δεντρολίβανο
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και όταν κάψει σοτάρεις τις πανσέτες γυρίζοντας και από τις δύο πλευρές
- Προσθέτεις τις πιπεριές και το σκόρδο και συνεχίζεις μέχρι να πάρουν χρώμα οι πανσέτες
- Σβήνεις με λευκό κρασί και περιμένεις να εξατμιστεί
- Ρίχνεις το δεντρολίβανο, τη μουστάρδα και το αφήνεις να βράσει μέχρι να μαλακώσει
- Τις σερβίρεις με ρύζι.