Συνταγή για πανσέτα με δεντρολίβανο

BY ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΑΣΙΑΜΗ

35

Πανσέτα ζουμερή με υπέροχο άρωμα δεντρολίβανου και τέλεια για το Κυριακάτικο τραπέζι.

  • 1 κιλό πανσέτα χοιρινή κομμένη σε φέτες
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε καρέ ή ροδέλες
  • δεντρολίβανο
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
  • αλάτι
  • πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίχνεις ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και όταν κάψει σοτάρεις τις πανσέτες γυρίζοντας και από τις δύο πλευρές
  • Προσθέτεις τις πιπεριές και το σκόρδο και συνεχίζεις μέχρι να πάρουν χρώμα οι πανσέτες
  • Σβήνεις με λευκό κρασί και περιμένεις να εξατμιστεί
  • Ρίχνεις το δεντρολίβανο, τη μουστάρδα και το αφήνεις να βράσει μέχρι να μαλακώσει
  • Τις σερβίρεις με ρύζι.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!