Συνταγή για σκορδαλιά

BY ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΑΣΙΑΜΗ

82

Τραπέζι της 25ης Μαρτίου χωρίς σκορδαλιά δεν γίνεται κι εσύ θα φτιάξεις ακολουθώντας την παραδοσιακή συνταγή της μαμάς σου. 

  • 4 πατάτες
  • 3- 5 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • χυμός από 2 λεμόνια
  • αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με νερό βράζεις τις πατάτες για μισή περίπου ώρα μέχρι να μαλακώσουν
  • Τις μεταφέρεις σε ένα μπολ και τις λιώνεις με το πηρούνι
  • Βάζεις στο multi τις πατάτες, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο και τα χτυπάς μέχρι να ομογενοποιηθούν
  • Μόλις αποκτήσει η σκορδαλιά υφή κρέμας είναι έτοιμη
  • Τη σερβίρεις με μπακαλιάρο τηγανητό.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!