Με φιλέτο κοτόπουλου, τραγανές πιπεριές, λευκό κρασί και μουστάρδα φτιάχνουμε ένα γρήγορο και ελαφρύ κοτόπουλο. Με το δροσερό και ξινούτσικο γιαούρτι που προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος ετοιμάζουμε μια δεμένη, βελούδινη σάλτσα. Συνοδεύουμε με ένα αφράτο ρύζι ή ένα ωραίο κουσκούς και μια σαλάτα με ψητά κολοκυθάκια και πράσινες ελιές
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τη μουστάρδα και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
- Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Προσθέτουμε 400 ml νερό, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να σωθούν τα υγρά.
- Αποσύρουμε, αφήνουμε για λίγο να κρυώσει και προσθέτουμε τον μαϊντανό και το γιαούρτι.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ρύζι ή κουσκούς.