Συνταγή για καγιανά με φέτα

122

Ο καγιανάς είναι το απόλυτο, καλοκαιρινό πιάτο και ένα από τα πιο εύκολα και γρήγορα.  

  • 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 5 αυγά
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε ροδέλες
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 150 γρ. φέτα τριμμένη

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάζεις το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και το αφήνεις να κάψει
  • Ρίχνεις τις πιπεριές και ανακατεύεις μέχρι να μαλακώσουν
  • Προσθέτεις το σκόρδο, τις ντομάτες και αφήνεις να βράσουν
  • Ανακατεύεις τα αβγά σε ένα μπολ και τα ρίχνεις στο τηγάνι ανακατεύοντας πολύ καλά με την ξύλινη κουτάλα
  • Ρίχνεις αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και συνεχίζεις να ανακατεύεις μέχρι να βράσει το ασπράδι
  • Τον αφαιρείς από τη φωτιά, σερβίρεις και ρίχνεις από πάνω την τριμμένη φέτα
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!