Όλα γίνονται μέσα σε ένα σκεύος, εύκολα και απλά. Φαγητό τρυφερό και νόστιμο, αυτό το λεμονάτο μοσχαράκι με καρότα και κολοκυθάκια είναι μια πολύ καλή ιδέα τόσο για το καθημερινό όσο και για το κυριακάτικο τραπέζι μας. Σαλάτα με βραστά χόρτα, ελιές θρούμπες και φρυγανισμένες φέτες ψωμιού αλειμμένες με μαλακή φέτα και έτοιμο το τραπέζι μας.
Μοσχάρι λεμονάτο με κολοκυθάκια
από την Γωγώ Δελογιάννη, Φωτογραφία - Food styling: Αντωνία Κατή
Ακολουθήστε το
kefaloniapress.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις