Δοκιμάσαμε μια νόστιμη συνταγή για τηγανητά κολοκυθάκια σε στικς, τα οποία σίγουρα θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.
Τα τραγανά τηγανητά κολοκυθάκια είναι τόσο νόστιμα και τόσο δημοφιλή, και αποτελούν σίγουρα έναν από τον αγαπημένο μας μεζέ στις στις ταβέρνες.
Απολαυστικά, ιδανικά για τα μεσημέρια στην ταβέρνα μαζί με φίλους, με ούζο ή απλά ένα δροσερό αναψυκτικό, συνοδεύουν θεσπέσια ψάρια ή κρέας ή τρώγονται σκέτα, με γιαούρτι (ή τζατζίκι για τους πιο παραδοσιακούς).
Στο προφίλ του Δημήτρη Μιχαηλίδη στο Instagram ανακαλύψαμε μια πεντανόστιμη συνταγή για τηγανητά κολοκυθάκια σε στικς, τα οποία σίγουρα θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους και θα γίνουν το πιο περιζήτητο πιάτο στα κυριακάτικα τραπεζώματα με φίλους και συγγενείς.
Εύκολα και τραγανά, θα πρωταγωνιστήσουν και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και όλοι θα σας ζητούν να μάθουν το μυστικό σας.
Συνταγή για τηγανητά κολοκυθάκια σε στικς:
Υλικά:
- κολοκυθάκια
- αλεύρι γ.ο.χ.
- νερό
- αλάτι
- ηλιέλαιο
Ετοιμασία:
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε στικς.
Βουτάμε τα κολοκυθάκια σε νερό, έπειτα σε αλεύρι για όλες τις χρήσεις, ξανά σε νερό και ξανά σε αλεύρι.
Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο που έχει κάψει σε δυνατή φωτιά.
Τα βάζουμε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν το περιττό λάδι.
Αλατίζουμε και σερβίρουκε με τζατζίκι.