Συνταγή για παγωτό μπανάνας -Απολαυστικό και εύκολο, με λίγα υλικά

Φωτογραφία: Shutterstock

433

Υπάρχει πιο απολαυστικό γλυκό από ένα παγωτό;

Το παγωτό είναι το ιδανικό γλυκό επιδόρπιο, ιδίως τις ημέρες που η θερμοκρασία σκαρφαλώνει στα ύψη, για πολλούς όμως είναι και μια «γλυκιά αμαρτία» για κάθε εποχή του χρόνου.
adtry{parent.AdformWin10gaf2ik8so(window)}catch(ex){new Image().src=’https://track.adform.net/serving/jslog/?src=htmlcb&msg=’+encodeURIComponent(”+(ex.stack||ex))}” data-onload=”(function F(a,c){function e(){c?q.open():q.open(“text/html”,”replace”);m?k.call(q,b):q.write(b);g.__rendered__=!0}var b=a.getAttribute(“data-contents”),g=a.contentWindow,f=g.parent,q=g.document,d=g.setTimeout;try{var k=f.parent&&f.parent.HTMLDocument&&f.parent.HTMLDocument.prototype.write}catch(r){}var m=k&&f.HTMLDocument&&f.HTMLDocument.prototype.write!==k;-1==a.offsetHeight||g.__rendered__||(g.__rendered__=!0,c?e():d(e,0))})(this,false)”>

Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές συνταγές που μπορεί κανείς να βρει με λίγα υλικά και ιδιαίτερα εύκολη εκτέλεση, η σημερινή όμως είναι σίγουρα μια από τις πιο γευστικές.

Πρόκειται για μια συνταγή παγωτού από τον Gabriel Nikolaidis με λίγα υλικά, συγκεκριμένα 4 υλικά, γεύση μπανάνας και με κομματάκια σοκολάτας που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Συνταγή για παγωτό μπανάνας με κομματάκια σοκολάτας

Υλικά

  • 3 ώριμες μπανάνες
  • 180 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 60 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (χωρίς ζάχαρη)
  • 60 γρ. καρύδι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια και τις βάζουμε στην κατάψυξη. Αφού παγώσουν τις βάζουμε στο μπλέντερ με τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε καλά.

Μεταφέρουμε σε ένα μικρό μπολ και παγώνουμε στην κατάψυξη για ακόμα 30 λεπτά. Μπορούμε να σερβίρουμε απευθείας ή να το αφήσουμε στην κατάψυξη για αργότερα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!