Αν αγαπάς τα snacks, μια πάστα από παντζάρι επάνω σε φρυγανισμένο ψωμί είναι τέλεια ιδέα.

Συστατικά

  • 5 μέτρια παντζάρια
  • 5 κ.σ. τυρί σε μορφή κρέμας
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κ.γλ. ρίγανη
  • δυόσμο ψιλοκομμένο
  • βασιλικό
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • παρμεζάνα
  • ψιλοκομμένα καρύδια.

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Καθαρίζεις και βράζεις τα παντζάρια σε μια μεσαία κατσαρόλα με νερό
  • Όταν μαλακώσουν τα σουρώνεις και τα κόβεις σε μικρά καρέ
  • Τα αφήνεις στην άκρη να κρυώσουν και στη συνέχεια τα πολτοποιείς στο multi
  • Προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο και συνεχίζεις το χτύπημα
  • Όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά τα μεταφέρεις σε ένα μπολ και προσθέτεις το ελαιόλαδο
  • Ανακατεύεις απαλά και το βάζεις στο ψυγείο για μερικές ώρες
  • Την απλώνεις επάνω σε φρυγανισμένο ψωμί και απολαμβάνεις προσθέτοντας παρμεζάνα και μερικά λεπτοκομμένα καρύδια.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!