Κινόα θρεπτικό και vegan μεν αλλά όχι αδιάφορο. Σήμερα θα το συνδυάσεις με λαχανικά δημιουργώντας μια υπέροχη σούπα τέλεια για βραδινό.

Συστατικά

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μεσαίο σκεύος  σοτάρεις το κρεμμύδι ξερό σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά
  • Προσθέτεις τον πελτέ σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Ρίχνεις τα ανάμεικτα λαχανικά κατεψυγμένα, την κινόα και το νερό
  • Ανακατεύεις καλά και τα αφήνεις να πάρουν βράση
  • Χαμηλώνεις τη φωτιά και αφήνεις τη σούπα για 15 ακόμη λεπτά
  • Λίγο πριν την αφαιρέσεις από την εστία ρίχνεις αλάτι και σερβίρεις πασπαλίζοντας από πάνω λίγο μαϊντανό.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!