Κινόα θρεπτικό και vegan μεν αλλά όχι αδιάφορο. Σήμερα θα το συνδυάσεις με λαχανικά δημιουργώντας μια υπέροχη σούπα τέλεια για βραδινό.
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεσαίο σκεύος σοτάρεις το κρεμμύδι ξερό σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά
- Προσθέτεις τον πελτέ σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Ρίχνεις τα ανάμεικτα λαχανικά κατεψυγμένα, την κινόα και το νερό
- Ανακατεύεις καλά και τα αφήνεις να πάρουν βράση
- Χαμηλώνεις τη φωτιά και αφήνεις τη σούπα για 15 ακόμη λεπτά
- Λίγο πριν την αφαιρέσεις από την εστία ρίχνεις αλάτι και σερβίρεις πασπαλίζοντας από πάνω λίγο μαϊντανό.