Ομελέτα ναι μεν αλλά με λαχανικά που θα τις χαρίσουν ακόμη ωραιότερη γεύση και θρέψη.
Συστατικά
- 2 αυγά
- 5-6 φουντίτσες μπρόκολο βρασμένο
- 1/2 κονσέρβα αρακά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 30 -50 gr γραβιέρα κομμένο σε μικρά καρέ
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό μικρό τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτεις το μπρόκολο
- Το γυρίζεις με την ξύλινη κουτάλα για να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές
- Σε ένα μικρό μπολ χτυπάς τα αυγά, τα αλατίζεις και τα ρίχνεις στο τηγάνι μαζί με τον αρακά
- Όταν αρχίσουν να ψήνονται προσθέτεις το τυρί
- Μόλις πάρει χρώμα από την μία πλευρά την γυρίζεις
- Τη σερβίρεις ζεστή.