Ομελέτα ναι μεν αλλά με λαχανικά που θα τις χαρίσουν ακόμη ωραιότερη γεύση και θρέψη.

Συστατικά

  • 2 αυγά
  • 5-6 φουντίτσες μπρόκολο βρασμένο
  • 1/2 κονσέρβα αρακά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 30 -50 gr γραβιέρα κομμένο σε μικρά καρέ
  • αλάτι
  • πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίχνεις το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό μικρό τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτεις το μπρόκολο
  • Το γυρίζεις με την ξύλινη κουτάλα για να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές
  • Σε ένα μικρό μπολ χτυπάς τα αυγά, τα αλατίζεις και τα ρίχνεις στο τηγάνι μαζί με τον αρακά
  • Όταν αρχίσουν να ψήνονται προσθέτεις το τυρί
  • Μόλις πάρει χρώμα από την μία πλευρά την γυρίζεις
  • Τη σερβίρεις ζεστή.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!