Εντυπωσιακό comeback. Το παλιό τρεντ που θα κατακτήσει την άνοιξη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

102
Aν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 και του ’90 ήσουν σε μία ηλικία που μπορούσες να αποφασίζεις μόνη σου για το στυλ και τα ρούχα σου τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις φορέσει. Εδώ που τα λέμε, ακόμα κι αν ήταν η μητέρα σου αυτή που διάλεγε το λουκ σου τότε και πάλι αυτό ήταν το τρεντ που είχε πρωταγωνιστεί στα καλοκαίρια αφού όλες οι μαμάδες αυτού του κόσμου το λάτρεψαν με τρέλα. Τόσο για τις κόρες τους όσο και για τις ίδιες.Η παλιά τάση που έρχεται από το παρελθόν μας για να κατακτήσει τα πάντα και τους πάντες την ερχόμενη άνοιξη δεν είναι άλλη από την βερμούδα, ένα ρούχο που είχε βγει εδώ και αρκετό καιρό από τη ντουλάπα μας και τώρα επιστρέφει δυναμικά με την έγκριση των κορυφαίων οίκων μόδας στον πλανήτη, αφού οι πρόσφατες πασαρέλες πλημμύρισαν από το κοντό παντελάκι σε διαφορετικές υφές και προσεγγίσεις.

Είτε θες την κλασική, αυτή που χαϊδεύει γλυκά το γόνατο σου, είτε την πιο αθλητική και χαρούμενη προσέγγιση που παραπέμπει στα κεφάτα κύματα του Ειρηνικού, είτε την εφαρμοστή του ποδηλάτη, είτε είσαι πιο edgy και φέτος αποφάσισες να φορέσεις βερμούδα από ντένιμ. αυτό είναι το item που θα κατακλύσει τους δρόμους της πόλης και θα δώσει μία εξτρά επιλογή στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Μετά τη φούστα, τα χαλαρά φορέματα και τα σοτσάκια τα οποία σίγουρα δεν ταιριάζουν για μία σωστή εμφάνιση στο γραφείο, η βερμούδα επιστέφει για να γίνει το απόλυτο must της επόμενης σεζόν.

1. Η μακριά

 

2. Του ποδηλάτη

3. Του σέρφερ

4. Η «αστική»

5. Η ντένιμ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις