5 σχέδια που ξεχωρίζουν φέτος στα μαγιό

Κομψά και hot...

164

Oι τάσεις στα μαγιό, παρόλο που καλύπτουν πολύ μικρότερη επιφάνεια υφάσματος από τα «κανονικά ρούχα», είναι εξίσου ενδιαφέρουσες και σίγουρα περισσότερο sexy.

Επίσης και στα swimwear trends «παίζουμε» με τους ίδιους όρους που «παίζουμε» και με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Μας απασχολεί το αν είναι κομψά, αν έχουν πρωτότυπες γραμμές, μοντέρνα μοτίβα και φυσικά design που κολακεύει κάθε σωματότυπο.

Από την Διονυσία Καλαποθαράκου

Και επειδή αυτό το τριήμερο ο καιρός προβλέπεται να φτιάξει και εμείς να ξεχυθούμε στις παραλίες –πάντα τηρώντας αποστάσεις και λαμβάνοντας υπόψη μας όλα τα μέτρα προστασίας απέναντι στον Covid 19- είναι καλό να γνωρίζουμε ποιες είναι οι πέντε πιο hot, αλλά και πιο κομψές, τάσεις στα ολόσωμα και στα bikinis που θα φορέσουμε και φέτος. Υπάρχουν όλες στην παρακάτω gallery και ανάμεσά τους είναι σίγουρα το κατάλληλο trend το στυλ και τον σωματότυπό σου.

Διάλεξε την αγαπημένη σου από το top 5 μας, φόρεσέ την και βγάλε τις επόμενες μέρες τη «φωτογραφία του καλοκαιριού». Τι και αν είναι ακόμα Ιούνιος… ας εγκαινιάσουμε και Instagramικά την πιο ωραία εποχή του χρόνου.

Mε bustier, Ino Mei
Στράπλες, Calzedonia
Mε cut out, MaaBooμαγιό
Καρό, &Οther Stories

 

Ψηλόμεσο, MAAN
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις