Λετίσια και Κέιτ πετούν τις τιάρες και ντύνονται όπως οι γυναίκες της διπλανής πόρτας [Εικόνες]

661

Μπορεί να φαίνεται ότι ζουν στον δικό τους κόσμο, και αυτό είναι αλήθεια εν μέρει, ωστόσο οι γαλαζοαίματοι είναι υποχρεωμένοι να έρχονται πού και πού κοντά στον κόσμο δείχνοντάς τους ότι κατά βάθος είναι και αυτοί σαν αυτούς.

Αν και δεν πείθουν πάντα, τουλάχιστον το προσπαθούν με διάφορους τρόπους. Το βάρος φυσικά πέφτει στις γυναίκες της οικογένειας οι εμφανίσεις των οποίων τραβούν πάντα την προσοχή και αναλύονται διεξοδικά.

Δύο από τις πιο κομψές γυναίκες στην Ευρώπη είναι η Βασίλισσα Λετίσια και η Κέιτ Μίντλετον. Και οι δυο πήραν τίτλους επειδή παντρεύτηκαν μέλη διαδόχους του θρονου.

Οι low budget γαλαζοαίματες: Λετίσια και Κέιτ πετούν τις τιάρες και ντύνονται όπως οι γυναίκες της διπλανής πόρτας [Εικόνες]

Η 47χρονη Λετίσια είναι ήδη βασίλισσα ενώ η Κέιτ θα γίνει σε λίγα χρόνια.

KATE MIDDLETON

Και οι δύο γυναίκες έχουν άψογο στιλ και έχουν πετύχει το παράδοξο να επισκιάζουν πάντα τους συζύγους τους, ανεξαρτήτως της σοβαρότητας της επίσκεψης που πραγματοποιούν.

Ωστόσο, μην φανταστείτε ότι παίρνουν αψήφιστα τις εμφανίσεις τους. Υπάρχει ολόκληρο επιτελείο που ασχολείται με αυτό το θέμα και στόχος τους είναι να περνούν τα σωστά μηνύματα κάθε φορά που εμφανίζονται.

Ειδικά το τελευταίο διάστημα, οι γαλαζοαίματες προσέχουν πολύ τι φορούν, καθώς δεν πρέπει να προκαλέσουν τον κόσμο.

Έτσι, πετούν τις τιάρες και τα ακριβά κοσμήματα και ρούχα, και επιλέγουν να ντύνονται όπως οι γυναίκες της διπλανής πόρτας. Παρατηρούμε ότι τα οικονομικά ρούχα και η ανακύκλωση παλαιών εμφανίσεων έχουν την τιμητική τους.

H πάντα κομψή Βασίλισσα Λετίσια

Τις τελευταίες ημέρες, η 47χρονη βασίλισσα Λετίσια και ο 52χρονος σύζυγός της, βασιλιάς Φελίπε, κάνουν ένα μικρό τουρ σε περιοχές της Ισπανίας για την καταπολέμηση του κορoνοϊού, μετά το άνοιγμα των συνόρων της Ισπανίας στις 21 Ιουνίου.

Σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά στον κόσμο και τα προβλήματά του, το ζευγάρι έχει κάνει μια σειρά από εμφανίσεις “κατεβάζοντας” το βασιλικό του στιλ και υιοθετώντας πιο απλές και προσιτές εμφανίσεις.

Στον πρώτο σταθμό της επίσκεψής της που ήταν στα Κανάρια Νησιά, η Λετίσια επέλεξε ένα ανοιχτό πράσινο φόρεμα αξίας 20 ευρώ από τα Zara και εσπαντρίγιες Macarena αξίας 60 ευρώ δείχνοντας ότι το στιλ χρειάζεται να κοστίζει ακριβά.

QUEEN LETIZIA
QUEEN LETIZIA

Μία μέρα αργότερα, το βασιλικό ζεύγος πήγε στη Μαγιόρκα όπου η Λετίσια φόρεσε ένα έντονο πράσινο φλοράλ φόρεμα Maje με ασύμμετρο τελείωμα, το οποίο είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν και το ανακύκλωσε από την ντουλάπα της, όπως κάνουν άλλωστε όλες οι γυναίκες. Και το συνδύασε με τις αγαπημένες της εσπαντρίγιες.

Η Κέιτ ψηφίζει ανακύκλωση

Η Κέιτ Μίντλετον από την άλλη, δεν έχει σταματήσει να φοράει ρούχα από την ντουλάπα της κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων.

Σε μία από τις πολλές εμφανίσεις της μέσω διαδικτύου, η Κέιτ φόρεσε ένα μπλε φόρεμα Stella McCartney, το οποίο φόρεσε για έκτη φορά.

https://www.instagram.com/p/CBSvlPJHHh9/?utm_source=ig_embed

Πριν λίγες μέρες, η δούκισσα εμφανίστηκε μαζι με την Καμίλα για να ευχαριστήσουν μαζι όλους όσους εργάζονται για τα παιδιά που έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν ασθένειες.

Για αυτή την εμφάνιση, η λαμπερή Κέιτ επέλεξε ένα πράσινο φόρεμα που έχει πολλά χρόνια στην ντουλάπα της. Συγκεκριμένα πρόκεται για ένα φόρεμα με το οποίο έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν ενώ για πρώτη φορά το φόρεσε λίγο μετά τον γάμο της, πριν από 9 χρόνια.

Αν και η Κέιτ Μίντλετον προτιμά την ανακύκλωση, ενώ η Λετίσια επιλέγει πολλές φορές οικονομικά φορέματα και οι δύο σχολιάζονται πάντα για τον ίδιο λόγο: Την πολύ καλή αίσθηση του στιλ τους αλλά και τη μεγάλη απήχηση που έχει κάθε εμφάνισή τους.

KATE MIDDLETON QUEEN LETIZIA

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις