Το κόσμημα της Michelle Obama έγινε viral – Δες το λόγο!

Η παρουσία της Michelle Obama στο συνέδριο των Δημοκρατικών σημείωσε μεγάλο αντίκτυπο στο κοινό και στα media.

117

Η παρουσία της Michelle Obama στο συνέδριο των Δημοκρατικών σημείωσε μεγάλο αντίκτυπο στο κοινό και στα media, τόσο χάρη στη δυναμική της ομιλία όσο και τις στυλιστικές της επιλογές. Η πρώην Πρώτη Κυρία δεν άφησε στην τύχη τα κοσμήματά της, επιλέγοντας να φορέσει ένα χρυσό κόσμημα που έγραφε Vote (ψήφισε), το οποίο έγινε viral.

Το κόσμημα φέρει την υπογραφή του black-owned label By Chari, που έχει ως έδρα του το Λος Άντζελες και που δημιούργησε η σχεδιάστρια και creative director Chari Cuthbert. Το κολιέ είναι διαθέσιμο σε χρυσό, ροζ χρυσό και λευκόχρυσο 14Κ με μικρά, μεγάλα ή στολισμένα με διαμάντια γράμματα.

Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία της ομιλίας της Obama, το “vote necklace” έγινε viral, μπαίνοντας στις κορυφαίες αναζητήσεις της Google στις ΗΠΑ. Το Footwear News το έχει ήδη αποκαλέσει “το απαραίτητο αξεσουάρ του 2020”.

“Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι κάτι για το οποίο είμαι τόσο παθιασμένη μπορεί να σημαίνει τόσα πολλά για πολύ κόσμο. Η ανταπόκριση ήταν απίστευτη και νιώθω μεγάλη τιμή που η Michelle Obama φόρεσε ένα σχέδιό μου” έγραψε η σχεδιάστρια στο Twitter.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις