Η Φαίη Σκορδά υιοθετεί μια κορυφαία τάση του Φθινοπώρου

Σας αρέσει;

433

Mια νέα τάση έχει κάνει την εμφάνισή της αυτό το φθινόπωρο που ήδη πολλές γυναίκες, με στιλ και άποψη για τη μόδα, έχουν υιοθετήσει. Το σατέν κοστούμι που μας θυμίζει και μια παλαιότερη τάση, το pyjama trend, είναι στη λίστα μας με τα must have και ανυπομονούμε να το προσθέσουμε στη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα.

Η Φαίη επέλεξε ένα σύνολο σε μια υπέροχη πετρόλ απόχρωση και το συνδύασε με lingerie top και κατακόκκινα πέδιλα. Το αέρινο αυτό look θεωρείται μια αγαπημένη τάση αυτή την εποχή και πολλά brands και designers έχουν λανσάρει αντίστοιχα σύνολα. Άλλωστε το σατέν σαν ύφασμα είναι πολύ δημοφιλές το 2020 και θα το φορέσουμε και το 2021 με τον ίδιο ενθουσιασμό.

Το συγκεκριμένο trend έχουν υιοθετήσει πολλές fashionistas σε όλο τον κόσμο επιλέγοντας είτε σατέν ή μεταξωτά κοστούμια ή παντελόνια και φούστες φτιαγμένα από αυτά τα υφάσματα.

Η Valeria Lipovetsky ποζάρει με σατέν παντελόνι με prints που το ταιριάζει με muscle t-shirt και sneakers για ένα πιο χαλαρό και casual look κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Danielle Bernstein προτιμάει το σατέν παντελόνι της σε μαύρο χρώμα και το συνδυάζει με ένα σατέν crop top και κοσμήματα σε boho style. Αυτό το look είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο και το μόνο που θα χρειαστείς για να το ολοκληρώσεις είναι ένα κομψό blazer.

H γνωστή influencer και επιχειρηματίας Tezza προτιμάει το σατέν κοστούμι της σε ζαχαρί απόχρωση, ένα χρώμα που έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα αυτή τη σεζόν και θα το φορέσουμε πολύ και τον χειμώνα. Η Tezza φοράει το κοστούμι της χωρίς top από μέσα δημιουργώντας ένα πιο σέξι – βραδινό look.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις