Η απόχρωση που επιλέγουν όλες οι influencers αυτή την εποχή!

Δείτε φωτογραφίες!

64

Το ροζ είναι ένα girly χρώμα που πολύ αγαπάμε και όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Γνωστές και αγαπημένες fashionistas με εκατομμύρια followers μας δείχνουν πώς να προσθέσουμε το ροζ στη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα. Πίστεψέ με αν το κάνεις θα βελτιωθεί σημαντικά η διάθεσή σου καθώς το ροζ είναι ένα από τα πιο χαρούμενα και αισιόδοξα χρώματα ever!

Από την Ελένη Βάγια

#1. Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί ποτέ να αγοράσεις ένα ροζ μπουφάν αλλά να ξέρεις πως είναι τάση και θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου. Η ψυχολογία των χρωμάτων είναι πολύ σημαντική επιστήμη και πραγματικά αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις να ντύνεσαι πιο…χρωματιστά. Η Chiara Ferragni φοράει ροζ μπουφάν που συνδυάζει με τζιν και sneakers.

#2. H Negin Mirsalehi επιλέγει ένα κομψό blazer που έχει μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση που είναι κάτι ανάμεσα σε ροζ και μοβ.

#3. Η πανέμορφη Leonie Hanne επιλέγει την πιο παλ απόχρωση του ροζ που υπάρχει, και μάλιστα φοράει ένα πουλόβερ με ζιβάγκο που ταιριάζει τέλεια με την μπεζ φούστα της. Το baby pink είναι ένα χρώμα άλλωστε, που αγαπάμε ιδιαίτερα αυτούς τους μήνες του χρόνου.

#4. Η Julia Berolzheimer επενδύει σε ένα κομψό και casual παντελόνι σε παλ dirty pink και κερδίζει τις εντυπώσεις.

#5. Η Aimee Song προτιμάει το dirty pink για το look της μέσα στο σπίτι και μας κερδίζει με το homewear style της.

#6. Η Mary Lawless Lee προτιμάει και αυτή το ροζ μπουφάν για τις πιο casual εμφανίσεις της και μάλιστα φοράει ακριβώς το ίδιο σχέδιο με την κορούλα της.

#7. Η Valentina Ferragni επιλέγει έντονο φούξια χρώμα για το πουλόβερ της και το συνδυάζει με ασορτί γόβες και τσάντα ενώ κάνει contrast με τα γυλιά της που είναι σε θαλασσί απόχρωση.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις