Η υφή υφάσματος που κατακτά ταυτόχρονα τη μόδα και τη διακόσμηση

Μπορεί μόδα και διακόσμηση να είναι δύο διαφορετικά πεδία, ωστόσο συνδέονται αρκετά εύκολα αν σκεφτείτε με όρους αισθητικής.

69

Μπορεί μόδα και διακόσμηση να είναι δύο διαφορετικά πεδία, ωστόσο συνδέονται αρκετά εύκολα αν σκεφτείτε με όρους αισθητικής.

Για παράδειγμα, η τάση του μινιμαλισμού, απλώθηκε τα τελευταία χρόνια στη μόδα, τη διακόσμηση αλλά και την ομορφιά, φέρνοντας στην επιφάνεια μια νέα εποχή για τον τρόπο που ντυνόμαστε, αλλά και που αντιλαμβανόμαστε το τι είναι cool και «ωραίο».

Τα χρώματα είναι άλλο ένα κοινό στοιχείο -το millenial pink, το sage green αλλά και το butter yellow έντυσαν τοίχους, παπλώματα, καναπέδες και τραπεζομάντηλα όπως και ζακέτες, φορέματα και κομψά φούτερ.

Φέτος, ένα νέο στοιχείο εμφανίζεται ταυτόχρονα στα deco και τα fashion trends και αυτό δεν είναι άλλό από την μπουκλέ υφή.

Πιο παιχνιδιάρικη από την «βαριά» γούνα, πιο σύγχρονη και πιο ενδιαφέρουσα από το κοτλέ και το βελούδο, η μπουκλέ υφή ντύνει τα πανωφόρια του φετινού χειμώνα αλλά και τα αξεσουάρ.

Οι fuzzy clutch τσάντες και τα μπουκλέ παλτό πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις των πιο updated fashion girls, ενώ το surprise αξεσουάρ της σεζόν είναι οι fuzzy παντόφλες.

Παράλληλα, το πιο trending έπιπλο που έχει κλέψει την καρδιά των interior experts είναι οι λευκές μπουκλέ πολυθρόνες και καναπέδες -σαν να προσγειώθηκε ένα σύννεφο στο σαλόνι σας.

Ναι, το λευκό μπουκλέ περνά τα 15 λεπτά δημοσιότητάς του, αλλά στην πραγματικότητα είναι αναμφισβήτητα διαχρονικό -σκεφτείτε το υπέροχο μπουκλέ Chanel παλτό που φόρεσε η Τζένιφερ Λόπεζ στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Έτσι, αν αναζητάτε ένα classy και επίκαιρο κομμάτι για τον χώρο ή την γκαρνταρόμπα σας, γνωρίζετε ήδη πού να προσανατολιστείτε.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις