Αυτά είναι τα χτενίσματα και τα χρώματα του φθινοπώρου

140

Ήρθε η ώρα όσο και αν δεν σας αρέσει να μιλήσουμε για τα φθινοπωρινά μαλλιά. Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε στο τέλος του και εσείς πρέπει να ανανεωθείτε για να υποδεχτείτε το Φθινόπωρο καταλλήλως.

Δείτε παρακάτω όλα τα trends της νέας σεζόν.

Και neon και καρέ Το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2019/2020 ένα από τα πιο δυνατά trends είναι αυτό. Μαλλιά σε κάποιο έντονο χρώμα -ροζ, μωβ, πράσινο- και αυστηρό καρέ. Το αποτέλεσμα θυμίζει κάτι από Χολυγουντιανή ταινία φαντασίας.

μαλλιά

Και neon και καρέ! Υπερβολικό αλλά αποτελεί τάση.

Κόκκινα μαλλιά Αυτή τη σεζόν οι γυναίκες που είναι φυσικές κοκκινομάλλες μπορούν να νιώσουν περήφανες για το χρώμα τους. Τα κόκκινα και τα πορτοκαλί μαλλιά είναι πολύ της μόδας και μας αρέσουν.

Το χρώμα του κάστανου Το είδαμε πάρα πολύ στις πασαρέλες και θα το δούμε πολύ φέτος και στην πραγματική ζωή. Παρόλο που το σκούρο καστανό είναι παραδοσιακά το χρώμα του χειμώνα, φέτος αποκτάει έναν πιο γλυκό τόνο και γίνεται πιο ζεστό.

μαλλιά

Το “βαρετό” καστανό είναι φέτος πολύ της μόδας.

Βρώμικο ξανθό Το «βρώμικο ξανθό» το είδαμε πολύ στις πασαρέλες. Αμέσως μετά το καλοκαίρι είναι η τέλεια μετάβαση για να περάσετε σε ένα πιο φθινοπωρινό λουκ που θα κρατήσετε όλους τους πιο κρύους μήνες της χρονιάς.

μαλλιά

Το βρώμικο ξανθό κυριάρχησε στις πασαρέλες.

Ξεβαμμένο ξανθό Το πολύ ξανθό δεν πρόκειται να βγει ποτέ εκτός μόδας. Αν είστε ξανθιές από φυσικού σας μπορείτε να το υιοθετήσετε κάνοντάς σας να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Διαφορετικά το ξεβαμμένο ξανθό είναι μια λίγο δύσκολη επιλογή για όσες είναι καστανές ή μαυρομάλλες.

Πολύ χαλαροί κυμματισμοί Πέρα από τα χρώματα που αναφέραμε παραπάνω υπάρχουν και κάποια χτενίσματα που θα είναι πολύ της μόδας το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2019/2020. Οι αβίαστοι, χαλαροι κυμματισμοί θα «φορεθούν» πολύ μιας και είναι ό,τι πιο εύκολο μπορείτε να κάνετε ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Χωρίστρα στη μέση Μπορεί να έχετε συνηθίσει να την κάνετε στο πλάι για μεγαλύτερη ευκολία αλλά φέτος η χωρίστρα γίνεται στη μέση. Για να καταφέρετε αυτό το χτένισμα απλά χτενίστε έτσι τα μαλλιά σας με το που θα βγείτε από το μπάνιο. Αφήστε τα να στεγνώσουν έτσι και είστε έτοιμες.

μαλλιά

Η χωρίστρα στη μέση είναι φέτος μόδα.

Αλογοουρές Οι αλογοουρές κατεβαίνουν πολύ και από πολύ ψηλά που τις είχαμε συνηθίσει πλέον θα τις βλέπουμε πολύ χαμηλά. Έτσι τις είδαμε στις πασαρέλες και έτσι θα τις δούμε και στους δρόμους. Ο στολισμός τους με κορδέλες και μαντήλια είναι αναπόφευκτος.

μαλλιά

Οι χαμηλές αλογοουρές θα “φορεθούν” πολύ φέτος.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις