Meghan Markle | Με λευκό κοστούμι στην πρώτη εμφάνισή της με τον Harry στην Ολλανδία

126

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry κάνουν πια σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Εξάλλου, με την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα και τη μετακόμισή τους στο Λος Άντζελες, η ζωή τους έχει επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα: την ανατροφή των δυο παιδιών τους και το φιλανθρωπικό τους έργο. Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ολλανδία, όπου ταξίδεψε για τους αγώνες Invictus Games, ένα διεθνές αθλητικό γεγονός στο οποίο συμμετέχουν τραυματισμένοι βετεράνοι πολέμου και πρώην στρατιώτες, και το οποίο ξεκίνησε ο Harry.

Meghan Markle | Με λευκό κοστούμι στην πρώτη εμφάνισή της με τον Harry στην Ολλανδία

H Meghan συνόδεψε τον σύζυγό της σ’ αυτό το ταξίδι και στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στη Χάγη, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή υποδοχής των ομάδων που συμμετέχουν στα Invictus Games, επέλεξε να ντυθεί στα λευκά. Η δούκισσα του Σάσεξ, που φημίζεται για το κομψό στιλ της, φόρεσε ένα λευκό κοστούμι, από oversized twill blazer και wide-leg tailored παντελόνι, από τη συλλογή Valentino, το οποίο συνδύασε με λευκές cut-out γόβες Aquazurra – τις ίδιες που είχε φορέσει και στη δεξίωση του γάμου τους, την “One Stud” δερμάτινη crossbody τσάντα Valentino Garavani επίσης σε λευκό χρώμα και κοσμήματα με συναισθηματική αξία όπως τα Cartier καρφωτά σκουλαρίκια από διαμάντια που είχε φορέσει στον γάμο της αλλά και το Cartier ρολόι που ανήκε στην Πριγκίπισσα Diana.

Meghan Markle

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 16 έως τις 22 Απριλίου και ο Πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle αναμένεται να παραστούν και σε επόμενα events, αλλά και σε δεξιώσεις και συναντήσεις.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις