Πώς θα δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις στην παραλία

100
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

O καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσει κανείς το καλοκαίρι είναι να διοργανώσει την πρώτη εξόρμηση σε κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό. 

Eίτε έχεις ήδη αποφασίσει κάποια εκδρομή είτε είσαι σε αυτή τη διαδικασία, το βασικότερο dress code στο οποίο χρειάζεται να ανταποκριθείς είναι το “κομψή στην παραλία”. Εκτός από τα μαγιό, ολόσωμα και μπικίνι, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα ρούχα που επιλέγουν να φορούν οι fashionistas στην παραλία. Η πιο basic και safe επιλογή είναι τα φορέματα. Μονόχρωμα ή εμπριμέ, mini ή maxi, τα φορέματα σε βοηθούν να εξοικονομήσεις χρόνο, αφού δεν χρειάζεται να επιστρέψεις στο ξενοδοχείο μετά την παραλία για να αλλάξεις για το γεύμα. Αρκεί να φορέσεις ένα one piece επάνω από το μαγιό και να συνεχίσεις τις βόλτες σου.

Ήδη από πέρσι το καλοκαίρι, τα παρεό και οι φούστες sarong έχουν έρθει εκ νέου στο προσκήνιο, ενώ είναι ένα από τα πιο χρήσιμα κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας αφού μπορείς να τα φορέσεις με διάφορους τρόπους. Μία εξίσου κομψή επιλογή είναι τα λινά σορτς, τα οποία είναι αέρινα, δροσερά και άκρως καλοκαιρινά.

Τι φορούν οι fashionistas στην παραλία;

– Κροσέ φόρεμα

Λευκό φόρεμα

Παρεό

Ψηλόμεση παντελόνα

Λινό σορτς

Mini φόρεμα

Μακριά φούστα

Πουκάμισο ως φόρεμα

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις