Η Beyoncé ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου beauty brand της με τον πιο secret τρόπο

«Ανυπομονώ να ζήσεις αυτό που δημιουργώ», τα λόγια της μεγάλης σταρ μας κάνουν να ανυπομονούμε για το επίσημο λανσάρισμα του brand της.

81

ΒΥ Αλεξάνδρα Τρύφωνος

Η εμβληματική καλλιτέχνιδα, Beyoncé, μετά την έναρξη της περιοδείας της «Renaissance World Tour»ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία του πρώτου της brand ομορφιάς με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Beyoncé ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο beauty brand της με τον πιο secret τρόπο
@beyonce
PIN IT

Στις φωτογραφίες, απεικονίζεται η ίδια μπροστά σε έναν καθρέφτη χωρίς μακιγιάζ, κάνοντας styling στα εντυπωσιακά της μαλλιά με ένα σίδερο για μπούκλες. Στην εικόνα αποκαλύπτεται επίσης μια ποικιλία από μπουκάλια που μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι είναι δείγματα εργαστηρίου που προμηνύουν τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Η Beyoncé ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο beauty brand της με τον πιο secret τρόπο
@beyonce
PIN IT

Αν πραγματοποιηθούν τα πιο τρελά μας όνειρα ομορφιάς, σκεφτείτε τι έρχεται…έλαια μαλλιών, mousse και πολλά ακόμη προϊόντα για τη φροντίδα και το styling των μαλλιών. 

Η Beyoncé ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο beauty brand της με τον πιο secret τρόπο
@beyonce
PIN IT

«Πόσοι από εσάς γνωρίζετε ότι η πρώτη μου δουλειά ήταν να σκουπίζω μαλλιά στο κομμωτήριο της μαμάς μου;», γράφει η Beyoncé σε ένα σημείωμα που περιλαμβάνεται στο τελευταίο slide της ανάρτησής της. Η σταρ των Destiny’s Child ξεκίνησε την καριέρα της κάνοντας εμφανίσεις για τους πελάτες του κομμωτηρίου ενώ εκείνοι έφτιαχναν τα μαλλιά τους. «Ήμουν εκτεθειμένη σε τόσα πολλά διαφορετικά είδη γυναικών στο κομμωτήριο της μαμάς μου. Είδα από πρώτο χέρι πώς οι τρόποι με τους οποίους φροντίζουμε τα μαλλιά μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την ψυχή μας. Την παρακολούθησα να θεραπεύει και να εξυπηρετεί τόσες πολλές γυναίκες. Έχοντας μάθει τόσα πολλά για τα μαλλιά σε αυτό το “ταξίδι” μου, πάντα ονειρευόμουν να συνεχίσω την κληρονομιά της», εξηγεί. «Ανυπομονώ να ζήσεις αυτό που δημιουργώ».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις