5 fashion approved τρόποι για να φορέσετε το παρεό στην παραλία

84

Εάν χρειαζόταν να σκεφτούμε ποια είναι τα κομμάτια που τοποθετούμε αμέσως στη βαλίτσα λίγο πριν ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές ή έστω κάποια εξόρμηση σε κοντινό προορισμό, η σκέψη μας θα πάει αμέσως φυσικά στα μαγιό αλλά και στα παρεό. Το εν λόγω cover-up για την παραλία μετρά πολλές δεκαετίες ζωής και τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως έχει επανέρθει δυναμικά στην επικαιρότητα της καλοκαιρινής μόδας. 

Οι λόγοι του συγκεκριμένου comeback είναι πως κυρίως πως πρόκειται για ένα πολυχρηστικό κομμάτι, αφού μπορείτε να το φορέσετε με πολλούς τρόπους, μετατρέποντας το σε φούστα, φόρεμα ή τοπ. Εξίσου σημαντικό όμως είναι πως δεν πιάνει ιδιαίτερο χώρο στη βαλίτσα. Συνεπώς, το παρεό είναι η τέλεια επιλογή. 

Ένας επιπλέον λόγος που κάνει το παρεό τόσο αγαπητό από τις γυναίκες που επιθυμούν να είναι κομψές ακόμα και στην παραλία είναι ο συναισθηματικός συμβολισμός του. Μπορείτε δηλαδή να προμηθεύεστε παρεό από τους προορισμούς των διακοπών σας, τα οποία θα είναι σαν αναμνηστικό και κάθε φορά που το φοράτε, θα ξεπηδούν αναμνήσεις από κάποιο νησί.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές ωστόσο, η στιλιστική έμπνευση για τα looks της παραλίας είναι άκρως απαραίτητη. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε πέντε fashion approved τρόπους για να φορέσετε το παρεό στην παραλία φέτος το καλοκαίρι.

#1 Με crop top

#2  Με μπικίνι

#3 Με λινό πουκάμισο

#4 Με ολόσωμο μαγιό

#5 Μονοχρωματικό beach look

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις