Όλοι οι stylish τρόποι για να φορέσετε μια φούστα αυτή την εποχή

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

291

Η φούστα ανήκει στα hero pieces της γυναικείας γκαρνταρόμπας και φοριέται κάθε εποχή. Ευέλικτη, κομψή και πρακτική, η φούστα μπορεί να σας εξασφαλίσει πολλά διαφορετικά looks ανάλογα με τους συνδυασμούς και το styling που θα επιλέξετε. Η ποικιλία την οποία, εξάλλου, προσφέρει η συγκεκριμένη κατηγορία ένδυσης είναι τόσο μεγάλη, που σίγουρα υπάρχουν περισσότερα από ένα σχέδια που εξυπηρετούν κάθε γυναίκα. Μίντι, μίνι ή μάξι, σε ίσια γραμμή, σε Α γραμμή, σε flare σιλουέτα, με πιέτες ή χωρίς, σε wrap σχέδιο, και σε μία γκάμα από υφές, οι φούστες είναι το κομμάτι που μπορείτε να φοράτε διαρκώς, σε κάθε περίσταση και σε κάθε ηλικία.

Πώς θα φορέσετε με στιλ μία φούστα αυτή την εποχή

Οι ιδέες είναι πάντα καλοδεχούμενες όταν αναζητάμε τρόπους για να φορέσουμε τις αγαπημένες μας φούστες με ενημερωμένο στιλ. Τα street style looks αποτελούν μία ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης καθώς αποτυπώνουν τους πιο φρέσκους και επίκαιρους τρόπους συχνά υιοθετώντας τις τάσεις της τρέχουσας σεζόν. Φέτος, ας πούμε, που στη μόδα επικρατούν οι διαχρονικές σιλουέτεςγραμμές όπως η pencil, είναι αρκετά δημοφιλείς, ενώ επίσης αυτή είναι η χρονιά της ντένιμ φούστα σε μάξι ή μίντι μήκος. Οι μίνι φούστες, επίσης, δίνουν δυναμικό παρών στις επιλογές των fashionistas, ενώ ένα trend που θα συναντήσουμε πιο έντονα τη σεζόν της άνοιξης είναι αυτό της φούστας που φοριέται πάνω από το παντελόνι.

Αυτή την εποχή, λοιπόν, φορέστε τις μίνι φούστες σας με polo πουλόβερ και πλεκτά γιλέκα, με loafers και καλσόν, αλλά και σε κοστούμια. Συνδυάστε τις δερμάτινες φούστες σας με λευκά πουκάμισα και εκείνες σε ίσια γραμμή με δερμάτινα πουκάμισα. Μπορείτε ακόμα να συνδυάσετε μία μίντι φούστα σε ίσια γραμμή με τις ζακέτες σας, αλλά και να φορέσετε στις πλεκτές μίντι φούστες σε κομψά co-ord σύνολα σε ουδέτερες αποχρώσεις. Δοκιμάστε, επίσης, πιο εναλλακτικά looks, όπως μία εμπριμέ φούστα μ’ ένα πουλόβερ σε έντονο χρώμα ή μία πλισέ φούστα μ’ ένα γιλέκο για τοπ και το σακάκι σας. Φυσικά, υπάρχει και η τάση που όπως είπαμε θα βρούμε μπροστά μας την επόμενη σεζόν αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε από τώρα: φορέστε τη φούστα σας πάνω από ένα παντελόνι και συνδυάστε με αμάνικα τοπ και σακάκια.

Get the style

Με pinstripe παλτό

Με pinstripe παλτό

Με πουλόβερ σε έντονο χρώμα

Με πουλόβερ σε έντονο χρώμα

 

Με δερμάτινο πουκάμισο

Με δερμάτινο πουκάμισο

 

Με loafers

Με loafers

Σε κοστούμι

Σε κοστούμι

Σε πλεκτό co-ord

Σε πλεκτό co-ord

Με γιλέκο

Με γιλέκο

 

Με polo πουλόβερ

Με polo πουλόβερ

 

Με λευκό πουκάμισο

Με λευκό πουκάμισο

Με sneakers

Με sneakers

Με ζιβάγκο και μπότε

Με ζιβάγκο και μπότε

Πάνω από παντελόνι

Πάνω από παντελόνι

Με ζακέτα

Με ζακέτα

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!