Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ | Το eye lifting gel στο οποίο “ορκίζεται” καταπολεμά τα puffy eyes και τους μαύρους κύκλους

Δες τα αγαπημένα της skincare προϊόντα που τη βοηθούν να διατηρεί τη νεανική όψη στην επιδερμίδα της. από την Σοφία Ιωάννου

71

Όλες οι γυναίκες έχουν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς αλλά και τα προϊόντα που εμπιστεύονται για να αντιμετωπίζουν ό, τι τις απασχολεί σχετικά με το δέρμα τους: μαύροι κύκλοι και σακούλες κάτω από τα μάτια, σπυράκια, ρυτίδες, αφυδάτωση ή έλλειψη λάμψης. Όλα είναι στο παιχνίδι και τα περισσότερα απασχολούν όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως.

Το ίδιο ισχύει και για τη Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, που μπορεί να είναι γαλαζοαίματη, δεν παύει όμως να μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες με όλες μας. Μάλιστα, έχει αποκαλύψει σε αρκετές συνεντεύξεις της ποια skincare προϊόντα είναι τα αγαπημένα της και ποια είναι η ρουτίνα που ακολουθεί για να διατηρεί φρέσκια την επιδερμίδα της.

Και μπορεί λόγω ηλικίας να μην αντιμετωπίζει κάτι φοβερό και τρομερό στο πρόσωπό της (είναι μόλις 26), η ίδια  ωστόσο έχει δηλώσει ότι “υποφέρει” από puffy eyes. Πρόκειται για το φαινόμενο των πρησμένων ματιών, που εμφανίζουν σακούλες κάτω από τα μάτια, και μπορεί να οφείλεται είτε σε κληρονομικότητα είτε σε υπερβολική κούραση.

Και αν νομίζεις ότι χρησιμοποιεί τα πιο ακριβά, πολυτελή προϊόντα για τη ρουτίνα της, κάνεις λάθος. Εντάξει, μπορεί κάποια από αυτά να ξεφεύγουν από το μέσο budget, όμως υπάρχουν και άλλα που είναι αρκετά οικονομικά και value for money. 

Σύμφωνα με το Journal 22 που διατηρεί η μητέρα της, Marie-Chantal στο διαδίκτυο, το αγαπημένο της eye lifting gel είναι της εταιρείας “The Organic Pharmacy” και αποτελείται από οργανικό ανθόνερο τριαντάφυλλου και σκόνη διαμαντιού. Έχει δροσερή, μη-λιπαρή τζελ υφή που αναζωογονεί τα κουρασμένα και πρησμένα μάτια αλλά και καταπραΰνει χάρη στα φυτικά βάμματα Eyebright, Bilberry & Kigelia. Επιπλέον, ο χυμός φύλλων αλόης επουλώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αυτο το gel ματιών δεν κοστίζει πάνω από 30 ευρώ.

Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ | Το eye lifting gel στο οποίο "ορκίζεται" καταπολεμά τα puffy eyes και τους μαύρους κύκλους

 

Πέρα από την κρέμα ματιών, η Μαρία Ολυμπία φαίνεται ότι εμπιστεύεται απόλυτα το συγκεκριμένο (αρκετά οικονομικό) brand, αφού και το αντηλιακό και το σέρουμ που χρησιμοποιεί καθημερινά ανήκουν επίσης σε αυτό. Μάλιστα, ο ορός λάμψης με υαλουρονικό οξύ είναι δικό της δημιούργημα σε σύμπραξη με το “The Organic Pharmacy”, πίσω στο 2021.

 

serum
Hyaluronic Acid Serum Glow x Olympia of Greece, The Organic Pharmacy

Άλλα προϊόντα που εμπιστεύεται η 26χρονη είναι η δημοφιλής “The Cream” του Augustinus Bader για βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, καθώς και ένα ήπιο καθαριστικό για ευαίσθητες επιδερμίδες, το Daily Facial Cleanser της Cetaphil. 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!