Στιλιστικά τρικ που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο νέα

από την Ελένη Καραγιάννη

102
Επιμελούμαστε το στυλ μας και επιλέγουμε προσεκτικά τι φοράμε κάθε μέρα επειδή θέλουμε να δείχνουμε και να νιώθουμε κομψές, μοντέρνες και όμορφες. Τι θα έλεγες όμως εάν σου λέγαμε ότι φροντίζοντας μερικά σημεία-κλειδιά στο outfit μας μπορούμε να δείχνουμε ΚΑΙ νεότερες από την ηλικία μας;
Ακολούθησε αυτά τα fashion τρικ που θα δώσουν στο look σου έναν πολύ πιο νεανικό αέρα, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις το στυλ σου.

Πες “ναι” στα prints και τα έντονα χρώματα

Στιλιστικά τρικ που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο νέα

Όποιο κι αν είναι το μοτίβο ή οι αποχρώσεις του, ένα έντονο print θα χαρίσει στην εμφάνισή σου ένα touch χαλαρότητας και νεανικής φρεσκάδας. Επιπλέον, τα χρωματιστά ρούχα κολακεύουν την επιδερμίδα πολύ περισσότερο από τις μονοχρωμίες και κυρίως από το total black που μπορεί να κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει πιο “βαρύ” και κουρασμένο.

Ανάδειξε τα σωστά σημεία

Courtney Cox

Η αλήθεια είναι υπάρχουν πολλές σημεία στο σώμα που μπορούν να αποκαλύψουν την ηλικία μας –εκτός από το πρόσωπό μας- όπως ο λαιμός, το ντεκολτέ ή τα γόνατα. Ωστόσο, η λύση για να δείχνεις νεότερη δεν είναι να επιλέγεις ρούχα κλειστά από πάνω μέχρι κάτω που φανερώνουν όσο το δυνατόν λιγότερο δέρμα. Αντίθετα, αφήνοντας εκτεθειμένη μια μικρή επιφάνεια από το σώμα είναι αναμενόμενο να φαίνεσαι πιο μικρή. Απλά θα πρέπει να επιλέξεις εκείνα τα σημεία που “γερνάνε” πιο δύσκολα, όπως οι ώμοι και η πλάτη.

Φόρεσε statement κοσμήματα

Cate Blanchett

Όσο κλασικό κι αν είναι το στυλ σου μπορείς πανεύκολα να το κάνεις να δείχνει πιο ανάλαφρο (και κατά συνέπεια εσύ να φαίνεσαι πιο μικρή) αν “σπάσεις” το άκαμπτο ύφος του με ένα παιχνίδι των αξεσουάρ. Ένα μονό εντυπωσιακό σκουλαρίκι, ένα μοντέρνο κολιέ πάνω από ένα λιτό μαύρο φόρεμα ή ένα πολύχρωμο βραχιόλι αφαιρούν πιο αποτελεσματικά χρόνια από το look σου σε σχέση με τις πιο προφανείς επιλογές, όπως π.χ. ένα κολιέ με πέρλες.

Διάλεξε τα κατάλληλα παπούτσια

Kate moss

Ένα “μυστικό” του νεανικού στυλ που δεν γνωρίζουν πολλές γυναίκες είναι ότι όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο κομψά και λιτά πρέπει να είναι τα παπούτσια τους. Ο λόγος είναι ότι ένα ζευγάρι chunky πλατφόρμες, για παράδειγμα, κάνουν όλο το look να “βαραίνει”, τραβώντας το προς τα κάτω. Αντίθετα, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, mid-heel γόβες ή ankle boots σε απλή γραμμή, κάνουν το σώμα να δείχνει ότι κινείται πιο ανάλαφρα.

Φόρεσε κάτι λευκό κοντά στο πρόσωπο

Victoria Beckham

Όσο πιο φωτεινό δείχνει το πρόσωπό σου τόσο πιο νέα φαίνεσαι. Ένας απλός τρόπος να προσθέσεις φως στο πρόσωπο είναι να φορέσεις μια μπλούζα ή ένα πουκάμισο με λευκό γιακά ή λευκό κολάρο.

Δώσε σημασία στην υφή των ρούχων

Jennifer Aniston

Κατά κανόνα όσο πιο λεία είναι η υφή ενός υλικού τόσο πιο νεανικό είναι το στυλ του. Απόφυγε τα ρούχα από “χοντρά” υφάσματα, όπως tweed ή μπουκλέ, ιδιαίτερα στο πάνω μέρος του σώματος, γιατί σε κάνουν να δείχνεις πιο μεγάλη. Επίσης, προτίμησε τα φυσικά υλικά (βαμβάκι, μετάξι, λινό κ.λπ.) και όχι τα συνθετικά που σπάνια εφαρμόζουν καλά στο σώμα, τονίζοντας τις ατέλειες.

Φωτο: Splash News/Ideal Image
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!