More

    Ο David Beckham τώρα και σχεδιαστής! Θα δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων για τη Hugo Boss

    9
    Η Γερμανική εταιρεία ανδρικών ρούχων έκλεισε συνεργασία με τον πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου.

    ΟDavid Beckhamέκλεισε μια νέα πολυετή συμφωνία με τον γερμανικό κολοσσό ανδρικών ενδυμάτων Hugo Boss για τη μάρκα Boss όπου θα σχεδιάζει ρούχα. Η συνεργασία αυτή είναι η πρώτη στο είδος της για τα ανδρικά ρούχα Boss και σηματοδοτεί την επιστροφή του Beckham στο χώρο της μόδας. Στο παρελθόν είχε μια συνεργασία με τη βρετανική μάρκα Kent & Curwen, η οποία έληξε το 2020.

    Το επίκεντρο της συνεργασίας θα είναι τόσο στα επίσημα όσο και στα casual ανδρικά ενδύματα με την πρώτη συλλογή Beckham x Boss να παρουσίαζεται την άνοιξη του 2025. Ο Beckham εργάζεται ήδη μαζί με την ομάδα σχεδιασμού και θα εμφανίζεται στις παγκόσμιες καμπάνιες της μάρκας ξεκινώντας από τη σεζόν του φθινοπώρου του 2024.

    Η συνεργασία αυτή προέκυψε όταν ο διευθύνων σύμβουλος της Hugo Boss, Daniel Grieder, παρόλο που δεν είχε συναντήσει ποτέ τον Beckham, παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ του αστέρα του ποδοσφαίρου στο Netflix και κατάλαβε αμέσως ότι ήθελε να συνεργαστεί με τον διάσημο αθλητή σε μια εξατομικευμένη συλλογή ρούχων. Σύμφωνα με αποκλειστικό του WWD, ο γερμανικός κολοσσός είπε ότι ο διάσημος αθλητής θα συμμετάσχει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας σχεδιασμού από τη σύλληψη έως την εκτέλεση. Ο Grieder είπε ότι ο Beckham είναι ήδη καλά ενσωματωμένος στην ομάδα του Boss. «Είναι τόσο υπέροχο να δουλεύεις μαζί του και είναι πραγματικός ομαδικός παίκτης. Είναι το καλύτερο ξεκίνημα που είχαμε ποτέ» με έναν συνεργάτη, πρόσθεσε.

    Ο David Beckham τώρα και σχεδιαστής! Θα δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων για τη Hugo Boss
    instagram @davidbeckham
    Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Captcha verification failed!
    CAPTCHA user score failed. Please contact us!