Αυτές είναι οι 5 πρώτες τάσεις στα πέδιλα για το καλοκαίρι του 2024

ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ, Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

113

Τα κορυφαία trends για να κάνεις τη wish list του καλοκαιριού.

Ένα βήμα πριν και την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και η ντουλάπα μας περνάει ένα μικρό σοκ αυτή την περίοδο, λίγο πριν αφήσουμε για τα καλά τα ανοιξιάτικα και περάσουμε στα καλοκαιρινά outfits του 2024.

sandals_2024-(3).jpg

Τα πέδιλα είναι το πρώτο ζευγάρι παπούτσια που θα μπει στη wish list του Ιουνίου και εμείς είμαστε εδώ για να δούμε μαζί τα κορυφαία trends που αξίζει να επενδύσεις αυτό το καλοκαίρι.

sandals_2024-(4).jpg
sandals_2024-(7).jpg

Τα 5 trends στα πέδιλα της σεζόν.

T-bar sandals

Είναι το πιο αγαπημένο σχέδιο στα flat σανδάλια κάθε καλοκαιριού. Από τα 70s και τη θρυλική Jackie O που τα φόραγε πάντα στις καλοκαιρινές της βόλτες με τη θαλαμηγό «Χριστίνα», μέχρι το SS24 show του οίκου Miu Mou που παρουσίασε την πιο casual εκδοχή του με σχοινί στα λουράκια, έχουμε τον απόλυτο πρωταγωνιστή ενός ακόμη καλοκαιριού.

sandals_2024-(1).jpg

Cage sandals

Είναι τα δικά μου προσωπικά αγαπημένα πέδιλα για τις βραδινές μου εμφανίσεις. Θηλυκά, με retro αναφορές και απόλυτα σταθερά στο περπάτημα είναι η λύση για τη σεζόν των γάμων και των βαφτίσεων που έρχεται. Σημείωσε ότι τα metallics τους πάνε πολύ.

sandals_2024-(2).jpg

90s minimal

Τα 90s είναι η δεκαετία που μας απασχολεί ακόμα και τα minimal σχέδια στα πέδιλα που φορέσαμε τότε θα μας απασχολήσουν ξανά. Λεπτά λουράκια, διακριτικά τακούνια, basic αποχρώσεις και μαλακά δέρματα σε matte υφή είναι τα απαραίτητα στοιχεία που ενός old school πέδιλου για όλες τις ώρες.

sandals_2024-(6).jpg

Grechian chic

Ξέρω ότι τα αγαπάς, ξέρω ότι έχεις ήδη στη ντουλάπα σου ένα τέτοιο ζευγάρι και ξέρω επίσης ότι δεν θα θέλεις ούτε αυτό το καλοκαίρι να τα βγάλεις από τα πόδια σου. Τα αρχαιοελληνικά σανδάλια θα κατακλύσουν και φέτος την πόλη και εμείς θα τα φορέσουμε πρωί και βράδυ.

sandals_2024-(8).jpg

Wedges

Είναι μία αμφιλεγόμενη τάση γιατί δεν αρέσει σε όλες μας. Μόνο που αυτή τη φορά οι πλατφόρμες κάνουν δυναμική επιστροφή και γίνονται πιο ενδιαφέρουσες με μονοκόμματα τακούνια που μοιάζουν με γλυπτά. Δώστους μια ευκαιρία. Είναι σίγουρα η πιο άνετη επιλογή του καλοκαιριού σε ψηλοτάκουνα.

sandals_2024-(9).jpg
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!