More

    5 sophisticated trends για να ακολουθήσεις το καλοκαίρι

    Ιωάννα Σαλαμούρα

    27

    Το sophisticated look δεν χρειάζεται πολλά για να κάνει εντύπωση. Αρκούν τα σωστά κομμάτια και η αυτοπεποίθηση που τα υποστηρίζει. Εστιάζοντας σε ποιοτικά υλικά και κλασικές γραμμές, μπορείς να δημιουργήσεις σύνολα που αποπνέουν κομψότητα και φινέτσα, χωρίς να φαίνονται υπερβολικά ή εξεζητημένα. Το μυστικό είναι στην απλότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως ένα καλοραμμένο σακάκι ή ένα ζευγάρι καλοφτιαγμένα παπούτσια.

    Η sophisticated μόδα δεν αφορά μόνο τα ρούχα, αλλά και τον τρόπο που τα φοράς. Ένα απλό αλλά κομψό σύνολο μπορεί να αναδειχθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Όπως ένα διακριτικό ρολόι, μια ποιοτική δερμάτινη τσάντα ή ένα κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Υπάρχουν 5 sophisticated trends για να ακολουθήσεις το καλοκαίρι, τα οποία μέσα από την απλότητα τους θα μεταμορφώσουν κομψά το κάθε σου σύνολο.

    adtry{parent.AdformWin3kzgwox72ki(window)}catch(ex){new Image().src=’https://track.adform.net/serving/jslog/?src=htmlcb&msg=’+encodeURIComponent(”+(ex.stack||ex))}” data-onload=”(function E(a,c){function e(){c?q.open():q.open(“text/html”,”replace”);m?k.call(q,b):q.write(b);g.__rendered__=!0}var b=a.getAttribute(“data-contents”),g=a.contentWindow,f=g.parent,q=g.document,d=g.setTimeout;try{var k=f.parent&&f.parent.HTMLDocument&&f.parent.HTMLDocument.prototype.write}catch(r){}var m=k&&f.HTMLDocument&&f.HTMLDocument.prototype.write!==k;-1==a.offsetHeight||g.__rendered__||(g.__rendered__=!0,c?e():d(e,0))})(this,false)”>

    1. Draped tops

    5 sophisticated trends για να ακολουθήσεις το καλοκαίρι
    instagram @iliridakrasniqi

    Υπάρχει κάτι στο πλεονάζον ύφασμα που κάνει τα ντραπέ μπλούζες να φαίνονται ιδιαίτερα premium. Πολλές κομψές γυναίκες επιλέγουν να φορούν ντραπέ μπλούζες και να τις συνδυάζουν με tailored και φαρδιά παντελόνια για περαιτέρω κομψότητα.

    2. Full skirts

    5 sophisticated trends για να ακολουθήσεις το καλοκαίρι
    instagram @juliesfi

    Ενώ οι mini φούστες μπορούν να φαίνονται απολύτως εκλεπτυσμένες (όλα εξαρτώνται από το στυλ), υπάρχει κάτι εγγενώς εκλεπτυσμένο σχετικά με τις full φούστες, midi ή και maxi. Συνδύασε την με ένα απλό top και ρίξε ένα πλεκτό γύρω από τους ώμους σου για μια εμφάνιση που θα είναι πολύ sophisticated.

    3. Mules με χαμηλό τακούνι

    5 sophisticated trends για να ακολουθήσεις το καλοκαίρι
    instagram @lucywilliams02

    Δημοφιλή στη δεκαετία του ’50, αυτή η τάση στα υποδήματα ξεχειλίζει με κλασικούς συνειρμούς. Δοκίμασε να τα φορέσεις με απλά φορέματα για βραδινές εξόδους ή tailored σορτς και ένα πουκάμισο για υπέροχα πρωινά ντυσίματα.

    4. Ελαφρύ φουλάρι

    5 sophisticated trends για να ακολουθήσεις το καλοκαίρι
    instagram @iliridakrasniqi

    Υπάρχει «κάτι» σε ένα απαλό κι ελαφρύ φουλάρι, ειδικά όταν φοριέται χαλαρά γύρω από το λαιμό με ένα απλό top ή φόρεμα. Δοκίμασε να το συνδυάσεις με οτιδήποτε όπως θα φορόυσες συνήθως ένα statement κολιέ και να είσαι σίγουρη πως θα δείχνεις αμέσως πιο σοφιστικέ.

    5. Minimal κοσμήματα

    5 sophisticated trends για να ακολουθήσεις το καλοκαίρι
    instagram @_jeanettemadsen_

    Αν θέλεις να φαίνεσαι αριστοκρατική, η φράση: «less is more» είναι ιδανική. Στη θέση των τολμηρών αστραφτερών και bling κοσμημάτων, δοκίμασε να φορέσεις μερικά απλά κομμάτια που λειτουργούν σε αρμονία με την υπόλοιπη εμφάνισή σου.

    Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Captcha verification failed!
    CAPTCHA user score failed. Please contact us!