Τα στιλιστικά μυστικά στα οποία ορκίζονται οι Παριζιάνες το καλοκαίρι

Splash News / Ideal Image, Κατερίνα Πιπέρη

27

Πέντε συμβουλές μόδας που θα χαρίσουν french vibes στο καλοκαιρινό στιλ σου.

Το στιλ των Γαλλίδων λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης, όποια εποχή του χρόνου κι αν διανύουμε. Ειδικά το καλοκαίρι όμως, οι Παριζιάνες έχουν ανακαλύψει τα πιο έξυπνα στιλιστικά μυστικά, τα οποία πρόκειται να αναβαθμίσουν το στιλ σου με τον καλύτερο τρόπο. Ποια είναι αυτά και για ποιον λόγο έχουν κερδίσει την έγκρισή τους;

Το ύφασμα του καλοκαιριού

Μία από τις στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν πιστά οι Παριζιάνες είναι πως κάθε καλοκαίρι εμπλουτίζουν τη γκαρνταρόμπα τους με λινά ρούχα, αφού αυτό είναι ένα από τα πιο ιδανικά υφάσματα του θέρους. Αέρινο και δροσερό, το λινό σε φορέματα, παντελόνες, twin set και πουκαμίσες πρόκειται να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία με χάρη και french vibes.

Η αγάπη στα φορέματα

Οι Παριζιάνες έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στα φορέματα. Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, ένα midi αέρινο φόρεμα είτε σε κάποια μονοχρωμία είτε σε κάποιο μοτίβο είναι ένας εύκολος τρόπος αφενός για να αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία και αφετέρου για να είστε κομψή κάθε στιγμή της ημέρας.

Κάτι παλιό, κάτι δανεικό

Οι Παριζιάνες αγαπούν να κάνουν επισκέψεις στη ντουλάπα της μητέρας ή της γιαγιάς τους. Ο κόσμος της μόδας ανακυκλώνει συνεχώς τις τάσεις με trends που μεσουρανούσαν στον παρελθόν να επανέρχονται πιο ανανεωμένα από ποτέ. Στη ντουλάπα της μητέρας σου λοιπόν μπορείς να βρεις μικρά “διαμαντάκια” όπως πουκάμισα ή tops, αλλά και αξεσουάρ που μπορείς να ενσωματώσεις στα τωρινά σου looks.

Η must have ψάθινη τσάντα

Μπορεί το 2017, οι ψάθινες τσάντες να σταμάτησαν να είναι απλώς οι τσάντες που κρατάμε στην παραλία και να ξεκίνησαν την πορεία τους στο street style, ωστόσο οι Γαλλίδες είχαν δείξει την προτίμησή τους σε αυτές πολύ πιο πριν. Οι ψάθινες τσάντες σε κάθε μέγεθος έχουν κερδίσει την αγάπη των Παριζιάνων, οι οποίες τις κρατούν από το πρωί έως το βράδυ, χαρίζοντας έναν αέρα φρεσκάδας στο στιλ τους.

Δεν ακολουθούν πιστά τις τάσεις στα cover-ups

Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές με το στιλ τους, έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, οι Γαλλίδες αγαπούν τις διαχρονικές επιλογές και δεν υιοθετούν πιστά τα beach trends. Τα τελευταία χρόνια βέβαια που τα παρεό έχουν επιστρέψει στην επικαιρότητα, οι Γαλλίδες δικαιώνονται, αφού πρόκειται για ένα cover-up που έχει κερδίσει την έγκρισή τους.

Κεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!