Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο οικονομικός τρόπος να αποκτήσεις κι εσύ το casual καλοκαιρινό σύνολο της

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ/NDP PHOTO

49

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι τα κλασικά ρούχα και αξεσουάρ που μας επιτρέπουν να έχουμε μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα. Αυτά τα classics μας βοηθάνε να δημιουργούμε πετυχημένους συνδυασμούς ρούχων, ασχέτως τάσεων, που μπορούμε να φοράμε μια ζωή. Όσον αφορά την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, υπάρχουν διάφορα essentials που την απαρτίζουν και που μας προσφέρουν αυτή την ευελιξία στο styling. Ένα από αυτά είναι το λευκό παντελόνι, ένα διαχρονικό must-have που φοριέται, λίγο-πολύ, με όλα. Αυτό το διαχρονικό ρούχο φόρεσε πρόσφατα και η Τατιάνα Μπλάτνικ, δημιουργώντας ένα «δροσερό» και κομψό καλοκαιρινό σύνολο.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι μια γυναίκα που αξιοποιεί πάντα τις σταθερές αξίες της μόδας για τα κομψά σύνολά της. Αναδεικνύοντάς τα με άλλα classics ή με πιο bold δημιουργίες, οι εμφανίσεις της, εμπνέουν. Η πιο πρόσφατης της, μας εμπνέει για την απλότητα στο styling και για την χρήση του λευκού παντελονιού που είναι must το καλοκαίρι.

Τι φόρεσε η Τατιάνα Μπλάτνικ

Σε βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, ο φακός απαθανάτισε την Τατιάνα Μπλάτνικ με ένα casual καλοκαιρινό σύνολο. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα πουκάμισο σε χαλαρή γραμμή και έντονο πορτοκαλί χρώμα, το οποίο έδεσε με ένα κόμπο. Το συνδύασε με το φοριέται-με-όλα λευκό παντελόνι το οποίο ήταν σε flared γραμμή (παντελόνι-καμπάνα), αποδίδοντας ένα διακριτικά ρετρό ύφος στο σύνολό της. Το look ολοκλήρωσε με μια καφέ δερμάτινη τσάντα ώμου και λευκά sneakers.

NDP PHOTO

 

Πώς να αποκτήσεις κι εσύ το look της

Αυτό που κάνει το outfit που φόρεσε η Τατιάνα Μπλάτνικ ενδιαφέρον, είναι το απλό styling αλλά και η επιλογή των συγκεκριμένων items που έδωσαν ένα twist, στο κλασικό, κατά τα άλλα, καθημερινό σύνολό της. Το έντονο χρώμα του πουκαμίσου, ο τρόπος που το έδεσε αλλά και η flared γραμμή του παντελονιού, έκαναν όλη τη διαφορά, προσφέροντας ένα effortless αποτέλεσμα στο summer look της.

Αν το σύνολό της σε εμπνέει και θέλεις να δοκιμάσεις κι εσύ αυτόν τον συνδυασμό, σου βρήκαμε οικονομικές επιλογές, με τα items να κυμαίνονται στα 60€, για να το υιοθετήσεις χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Λινό πουκάμισο
ANSWEAR.GR/

Λινό πουκάμισο

Answear Lab
49.99 € 31.99 €

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Παντελόνι καμπάνα
/MODIVO.GR/

Παντελόνι καμπάνα

Vicolo
90,00 € 64,00 €
Δερμάτινα sneakers
CONVERSE.GR

Δερμάτινα sneakers

Converse
59,90 €

ΑΓΟΡΑ

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!