Η Blake Lively μάς δείχνει πώς μπορούμε να φορέσουμε «διπλό τζιν» σε βραδινή εμφάνιση

Μαρία Δάσιου, Credit: Blake Lively/Instagram

42

Ναι, η Blake Lively συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις καινοτόμες επιλογές μόδας της. Αυτή τη φορά, η διάσημη ηθοποιός ανέβασε το επίπεδο επιλέγοντας ένα double denim για μια βραδιά με τις φίλες της. Η Lively απέδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να δώσει μια νέα πνοή ακόμα και στα πιο κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Και μάλιστα με τον πιο σέξι τρόπο!

Ένα δείπνο στο Carbone

Την Παρασκευή, η Blake εθεάθη στο διάσημο εστιατόριο Carbone στο Greenwich Village του Manhattan. Ήταν με τη φίλη και συμπρωταγωνίστριά της στο “It Ends With Us”Isabela Ferrer. Η εμφάνισή της ήταν αξιοσημείωτη, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα Self Portrait με στρας κάτω από ένα μάξι παλτό από τζιν του σχεδιαστή Dries Van Noten, σε μια πιο σκούρα απόχρωση. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μια οβάλ χιαστή τσάντα Chanel με χρυσή αλυσίδα και επιχρυσωμένο μονόγραμμα, δείχνοντας πόσο άνετα μπορεί να συνδυάσει το τζιν με πιο επίσημα κομμάτια.

Η Lively έκανε ακόμα πιο βραδινή την τάση του «τζιν με τζιν», προσθέτοντας λαμπερές λεπτομέρειες στην εμφάνισή της. Ένα ζευγάρι λαμπερά γαλάζια πέδιλα Gucci, πολλά χρυσά δαχτυλίδια και ένα χοντρό κολιέ-αλυσίδα ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της. Όσον αφορά το beauty κομμάτι, η ηθοποιός άφησε τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες. Επίσης, πρόσθεσε ροζ lipgloss στο φυσικό μακιγιάζ της.

Denim fan

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Blake πειραματίζεται με το τζιν. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, την είδαμε στην προβολή της νέας της ταινίας “It Ends With Us” φορώντας ένα Valentino τζιν παντελόνι. Το εντυπωσιακό σε αυτό ήταν τα κοψίματα, αλλά και η αξία του που έφτανε τα 19.000 δολάρια!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!