Πώς φοράμε τις απλές σαγιονάρες ώστε να μοιάζουν με σανδάλια

Μαρία Δάσιου, Credit: Anoukyve/Instagram

66

Τα flip flops, που κάποτε ήταν μόνο για τις παραλίες και την άνετη ξεκούραση στο σπίτι, είναι τώρα ένα κομμάτι της καλοκαιρινής μόδας για το 2024. Από τα απλά λαστιχένια σχέδια του παρελθόντος, πλέον βλέπουμε κι άλλα, κομψά και στιλάτα. Υπάρχουν επιλογές από δερμάτινα υλικά και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όπως μικρές περίτεχνες διακοσμήσεις και διακριτικές πλατφόρμες που προσφέρουν έναν αέρα κομψότητας και ύψους.

Η αναβίωση αυτής της κατηγορίας φέρνει νέους τρόπους να φορέσουμε τις σαγιονάρες, μακριά από τις τυπικές συνδυαστικές επιλογές με μαγιό και τζιν σορτς. Σήμερα, αυτά τα σανδάλια ταιριάζουν άνετα σε επίσημα φορέματα, χαλαρά κοστούμια, ακόμα και επίσημες εκδηλώσεις, προσδίδοντας έναν αέρα κομψότητας και ανεμελιάς.

5 κομψές προτάσεις για να φορέσετε τις σαγιονάρες

  1. Τζιν Και Τιράντα
  2. Ρομαντικό Σετ
  3. Beach Look
  4. Ψηλοτάκουνες Σαγιονάρες
  5. Μίνι Φόρεμα

Τζιν Και Τιράντα

Ένα εύκολο παρόλα αυτό κομψό σύνολο είναι το τζιν παντελόνι με το τοπ τιράντα, μιας και κάθε γυναίκα έχει τα συγκεκριμένα κομμάτια στην ντουλάπα της. Αντί λοιπόν να τα συνοδεύσουμε με τα κλασικά sneakers, προτιμάμε ένα ζευγάρι μίνιμαλ σαγιονάρες και εντυπωσιάζουμε.

Ρομαντικό Σετ

Και ιδανικά σε ένα έντονο ή παστέλ χρώμα που θα αναδείξει την ηλιοκαμένη μας επιδερμίδα. Ακόμα κι αν είναι ένα σετ που δείχνει πολύ επίσημο, οι σαγιονάρες θα «κατεβάσουν» την βραδινή του αισθητική και θα το κάνουν πολύ πιο cool.

Beach Look

Ακόμα κι αν επιλέξουμε να τις φορέσουμε στην παραλία μπορούμε να τις κάνουμε να δείχνουν σημαντικές. Οι σαγιονάρες με το μπικίνι δημιουργούν ένα πολύ βασικό σύνολο, όχι όμως αν προσθέσουμε μια μακριά φούστα ή ένα καουμπόικο καπέλο.

Ψηλοτάκουνες Σαγιονάρες

Ναι, υπάρχει και αυτή η εκδοχή, την οποία αποκαλούμε thong sandals. Οι ψηλοτάκουνες σαγιονάρες είναι το hot παπούτσι του καλοκαιριού και πάνε σχεδόν με όλα.

Μίνι Φόρεμα

Φυσικά, από τη λίστα με τους σημερινούς συνδυασμούς δεν θα μπορούσε να λείπει και το μίνι φόρεμα. Ταιριάζει άψογα με τις σαγιονάρες γιατί εκτός από έξτρα δροσερό σύνολο, είναι και ο καλύτερος τρόπος να αναδείξουμε τα πόδια μας!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!